close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

Termeni și Condiții

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesul și utilizarea acestui website (denumit în continuare „Site-ul”) implică acceptarea necondiționată a tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Definiții

  • „Noi”, „nostru” sau „compania” se referă la SC. BAKE TODAY S.R.L., înregistrată cu CUI 46570212, cu sediul social în TOMESTI, JUD. IASI, și administrată de ROMICA PODARU.
  • „Utilizator” sau „dvs.” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează Site-ul.

3. Accesul și Utilizarea Site-ului

3.1. Accesul și utilizarea Site-ului sunt permise în scopuri informative și de comunicare, în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.

3.2. Nu sunteți autorizat să folosiți Site-ul în scopuri ilegale sau care încalcă drepturile altor persoane sau entități.

3.3. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe accesul la Site sau serviciile oferite pe acesta, în orice moment și fără notificare prealabilă.

4. Proprietatea Intelectuală

4.1. Conținutul Site-ului, inclusiv textele, imagini, grafice, logo-uri, mărci comerciale și orice alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

4.2. Aveți permisiunea de a accesa și de a utiliza conținutul Site-ului în scopuri personale și non-comerciale. Orice altă utilizare a acestui conținut necesită acordul nostru scris prealabil.

5. Confidențialitatea Datelor

5.1. Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, care este disponibilă pe Site.

6. Link-uri către Alte Site-uri

6.1. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri, și accesarea lor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

7. Limitarea Răspunderii

7.1. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe Site, dar nu garantăm că conținutul este lipsit de erori sau inexactități. Utilizarea informațiilor de pe Site se face pe propria răspundere.

7.2. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune sau pierderi cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe Site.

9. Contact

9.1. Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@brutariala2cumetri.ro sau la numărul de telefon 0740623158.

Acești Termeni și Condiții sunt valabili începând cu data de 14 noiembrie 2023. Vă recomandăm să îi citiți cu atenție înainte de a utiliza Site-ul și să reveniți periodic pentru a verifica eventualele actualizări. Utilizarea continuă a Site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții.

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
ONLINE
Buna, cum te putem ajuta?