close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 
 
Brutaria La 2 Cumetri

O Reteta de Sucess Intesata cu Traditie si Pasiune

Pe masura ce anul 2022 se apropia de final, doi cumetri vizionari au fost inspirati de o idee indrazneata: sa reinvie arta painii traditionale, o paine care sa rivalizeze cu gustul autentic al celei facute de bunicii lor la tara. Initial, planurile lor erau indreptate spre o cu totul alta industrie, dar au ales sa-si urmeze inima spre lumea panificatiei, unde sa-si dedice toata energia pentru a crea ceva cu adevarat special.

Trecand peste experienta limitata in domeniul productiei, au decis sa aduca inapoi la viata retetele fara varsta, fara aditivi, care sa satisfaca palatul modern cu un gust de neuitat. Atractia irezistibila catre valorile traditionale si autentice a fost punctul lor de pivot, simtind ca este momentul potrivit pentru a oferi consumatorilor romani o alternativa sanatoasa si delicioasa.

Astfel, prin curaj si determinare, au lansat Brutaria La 2 Cumetri Tomesti, Iasi – mai mult decat o brutarie, o adevarata declaratie de iubire fata de mestesugul panificatiei. Ei au promis sa ofere o varietate de paini, covrigi si produse de patiserie, fiecare avand propriul caracter si personalitate, toate pregatite pentru a satisface cea mai diversificata gama de gusturi.

Brutaria La 2 Cumetri nu este doar o afacere, este un vis transformat in realitate, o legatura reinnoita cu trecutul si o invitatie deschisa pentru toți cei care doresc sa guste din plin bucuria si simplitatea painii adevarate.

 

La Brutaria La 2 Cumetri, fiecare firimitură poartă ecoul tradiției și caldura unei mese în familie.

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
ONLINE
Buna, cum te putem ajuta?