close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

Politica de Confidențialitate

1. Introducere

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care SC. BAKE TODAY S.R.L. (denumită în continuare „noi”, „compania” sau „administratorul”) colectează, utilizează și protejează informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor (denumiți în continuare „dvs.” sau „utilizatori”) în legătură cu utilizarea website-ului www.brutariala2cumetri.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Această politică este valabilă începând cu data de 14 noiembrie 2023.

2. Date Colectate

2.1. Colectăm informații cu caracter personal pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon, și alte detalii de contact, atunci când interacționați cu Site-ul prin intermediul formularelor de contact sau prin alte mijloace.

2.2. În plus, colectăm automat informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, sistemul de operare și informații referitoare la modul în care utilizați Site-ul, utilizând tehnologii precum cookie-urile și fișierele de jurnal (log files). Aceste informații sunt utilizate în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

3. Scopul Colectării Datelor

3.1. Colectăm datele dvs. personale pentru a putea răspunde la solicitările dvs., a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre, a vă trimite oferte sau actualizări, sau a vă contacta în legătură cu întrebări sau solicitări.

3.2. Datele non-personale colectate automat sunt utilizate în scopuri de analiză și pentru a îmbunătăți calitatea și funcționalitatea Site-ului.

4. Protecția Datelor

4.1. Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora.

4.2. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a datelor transmise prin internet și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele breșe de securitate care pot apărea.

5. Divulgarea Datelor

5.1. Nu vom dezvălui datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței noastre sau a altor persoane.

6. Drepturile Utilizatorilor

6.1. Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări legate de protecția datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@brutariala2cumetri.ro sau la numărul de telefon 0740623158.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe Site.

8. Contact

8.1. Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@brutariala2cumetri.ro sau la numărul de telefon 0740623158.


Această Politică de Confidențialitate vă informează cu privire la modul în care gestionăm și protejăm datele dvs. personale. Vă recomandăm să o citiți cu atenție și să o revizuiți periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a Site-ului implică acceptarea acestei politici de confidențialitate.

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
ONLINE
Buna, cum te putem ajuta?